Bilkræsj spesial

Det er ikke akkurat noen godt bevart hemmelighet at norsk filmkritikk ikke akkurat har vært top notch etter at Pål Bang Hansen takket for seg. Men det hjelper ikke å sitte hjemme i sofaen å riste på hodet, det har jeg prøvd. Men nå har jeg endelig samlet meg, med støtte fra Montasjes, til å stable ”Didriks Filmhjørne” opp på beina. Jeg har alltid sett på filmkritikk som mitt kall her i livet, så dette er en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse.

Jeg vil gjerne starte denne bloggen med et smell, og det tror jeg også at jeg gjør. Første episode er nemlig ikke annet enn en: ”Bilkræsj spesial”. Jeg har alltid ment at et heftig bilkræsj kan gjøre underverker for selv den mest middelmådige film, og i denne episoden trekker jeg frem tre filmer som på ulike måter utnytter bilkræsjets udiskutable kvaliteter.

Jeg er spent på hva dere synes, og håper på lange, intense diskusjoner i kommentarfeltet. La oss sammen utforske og debattere dette enestående mediet.

Snurr film!

Didrik